Gå direkt till huvudinnehåll

1. Registrera dig

Genom att registrera dig på karlskronahem.se kan du söka studentboende hos Karlskronahem.

Vem kan söka studentboende?

För att teckna kontrakt för ett studentboende måste du vara 18 år, antagen vid BTH, Hyper Island eller annan motsvarande KY- eller högskoleutbildning i Karlskrona och studera fulltid.

 

Är du under 18 år ska målsman stå för kontraktet.

 

Du ska kunna visa att du är antagen på en utbildning och fullföljer dina studier. Stickprov görs kontinuerligt av Karlskronahem för att säkerställa att studentlägenheterna är uthyrda till studenter. 

Du har ingen rätt att nyttja ditt studentboende efter din studietid.

Välj studentbostad eller "vanlig lägenhet"

Du kan inte samtidigt söka både studentbostad och "vanlig lägenhet" hos Karlskronahem. Välj det alternativ som passar dig bäst och registrera dig för det. Om du söker "vanlig lägenhet" tänk på att vi har andra inkomstkrav på dessa lägenheter.

Våra studentlägenheter har antingen 10 eller 12 månaders hyra. Du hittar information om vad som gäller för en lägenhet när du söker den.

Registrera dig

För att söka studentboende hos Karlskronahem behöver du registrera dig i vår intressebank. Du registrerar dig via vår hemsida.

Du måste alltid ange ett önskat inflyttningsdatum på din intresseanmälan. Ett kontrakt börjar alltid gälla den 1:a i en månad.

Efter registrering får du, via en kod, tillgång till ”Mina sidor" eller loggar in via Bank-ID. Där kan du till exempel uppdatera din anmälan. Din registreringen är personlig och du kan inte lägga till andra sökande. Var noga med att hålla dina kontaktuppgifter aktuella så vi kan nå dig.

Registrera dig via Mina sidor.
Här kan du läsa om hur dina personuppgifter hanteras.


Inget svenskt personnummer

Om du inte har svenskt personnummer, fyll i rutan "jag har inte svenskt personnummer", och uppge födelsedata enligt yyyy-mm-dd.

Kundservice

Ring eller maila kundservice så hjälper vi dig så fort vi kan.

 

Kontakta vår kundservice
Våra medarbetare
Vanliga frågor och svar

Gör en felanmälan

Din felanmälan gör du på Mina sidor.
Störning eller akut felanmälan efter stängningstid? Ring 0455-227 17

Frågor och svar