1. Registrera dig

Genom att registrera dig på karlskronahem.se kan du börja söka studentboende hos Karlskronahem.

Vem kan söka studentboende?
För att teckna kontrakt för ett studentboende måste du vara 18 år, antagen vid BTH, Hyper Island eller annan motsvarande KY- eller högskoleutbildning i Karlskrona och studera fulltid. 
Är du under 18 år ska målsman stå för kontraktet.

 

Vid förfrågan ska du kunna visa att du är inskriven på en utbildning och fullföljer dina studier. Stickprov görs av Karlskronahem för att säkerställa att studentlägenheterna är uthyrda till studenter. 

Du har ingen rätt att nyttja ditt studentboende efter din studietid.

 

Välj studentbostad eller "vanlig lägenhet"
Du kan inte samtidigt söka både studentbostad och "vanlig lägenhet" hos Karlskronahem. Välj det alternativ som passar dig bäst och registrera dig för det. Om du söker "vanlig lägenhet" tänk på att vi har andra inkomstkrav på dessa lägenheter. Alla studentlägenheter (utom Östra Prinsgatan) har tio månaders hyra istället för 12 månader som "vanliga" lägenheter.
När du väljer att söka studentboende samlar du inga poäng i Karlskronahems intressebank.

 

Registrera dig
För att söka studentboende hos Karlskronahem behöver du registrera dig i vår intressebank. Du registrerar dig via vår hemsida eller med en blankett som hämtas i vår bobutik på Norra Smedjegatan 12.
Efter registrering får du, via en kod, tillgång till ”Mina sidor". Där kan du till exempel uppdatera din anmälan. Din registreringen är personlig och du kan inte lägga till andra sökande. Var noga med att hålla dina kontaktuppgifter aktuella så vi kan nå dig.

Här kan du registrera dig.
Här kan du läsa om hur dina personuppgifter hanteras.

Inget svenskt personnummer
Om du inte har svenskt personnummer, kryssa vid registrering i rutan att du inte har det, och uppge födelsedata enligt yyyy-mm--dd.

 

 

 

Kundservice

Ring eller maila kundservice så hjälper vi dig så fort vi kan.

 

Kontakta vår kundservice
Våra medarbetare
Vanliga frågor och svar

Gör en felanmälan

Din felanmälan gör du på Mina sidor.
Störning eller akut felanmälan efter stängningstid? Ring 0455-227 17