Gå direkt till huvudinnehåll

Om Karlskronahem

Karlskronahem är Karlskronas största bostadsbolag och äger och förvaltar cirka 3 500 lägenheter. Bolaget ägs av Karlskrona kommun och i beståndet finns hyresrätter, nästan 400 studentbostäder, ett tiotal omsorgsboenden och ett mindre antal kommersiella lokaler. Sammanlagt äger Karlskronahem drygt 30 % av hyresrätterna i kommunen.

Vi är 46 anställda och finns på två kontor, ett på Trossö och ett på Kungsmarksplan. På Norra Smedjegatan 12 hittar du vår Bobutik/Kundservice.

 

Vår vision

Vår vision är "En stolt framtidsbyggare för generationer".

Vårt uppdrag

Vi är en del av Sveriges Allmännytta och vårt uppdrag är att med ett socialt ansvarstagande erbjuda hållbara och prisvärda bostäder åt alla.

Uppdraget innebär att ta hand om våra hyresgäster och våra fastigheter på ett ansvarsfullt sätt ur ett ekonomiskt, ekologiskt och socialt perspektiv.

Nyproduktion

Karlskronahem fick 2016 ett uppdrag att bygga 400 lägenheter, vilket 2020 utökades till 600 lägenheter. De första 400 lägenheterna beräknas vara färdigställda till 2023 och övriga 200 till 2025.

Fram till idag har cirka 330 lägenheter färdigställts, bland annat studentlägenheter på och vid campus, radhusliknande lägenheter i Nättraby och lägenheter för målgruppen 65+ i Lyckeby.

Just nu pågår byggnation på Pantarholmen och framåt planeras för nyproduktion på Sturkö, Lyckeby och Mölletorp. 

Pressfrågor och grafisk profil

För pressfrågor eller frågor kring grafisk profil och logotype, kontakta informationsansvarig:
sofia.kummel@karlskronahem.se

Kundservice

Ring eller maila kundservice så hjälper vi dig så fort vi kan.

 

Kontakta vår kundservice
Våra medarbetare
Vanliga frågor och svar

Gör en felanmälan

Din felanmälan gör du på Mina sidor.
Störning eller akut felanmälan efter stängningstid? Ring 0455-227 17

Frågor och svar