Gå direkt till huvudinnehåll

1. Registrera dig

För att söka ledig parkering behöver du registrera dig som sökande av parkeringsplats.

Registrera dig för parkeringsplats

För att söka ledig parkering behöver du registrera dig som sökande av parkeringsplats (p-plats). Du registrerar dig via vår hemsida eller med en blankett som hämtas i vår bobutik på Norra Smedjegatan 12.

Har du redan registrerat dig i Karlskronahems intressebank kan du logga in på Mina sidor och lägga till att du även söker p-plats.

Först till kvarn och hyresgäster prioriteras

P-plats fördelas via "först till kvarn" där våra hyresgäster som hyr lägenheter prioriteras (inga kö-poäng används). Om många söker samma plats prioriteras de som inte redan har en parkeringsplats. Karlskronahem godkänner max 2 p-platser per hushåll där möjlighet ges.

Byta befintlig parkeringsplats

Om du vill byta parkeringsplats behöver du anmäla ditt intresse för den nya parkeringsplats som du vill ha. Detta gör du på här på vår hemsida.

Om du blir erbjuden den nya parkeringsplatsen så säger du upp den parkeringsplats som du har idag och inte längre vill ha. Tänk bara på att det är tre månaders uppsägningstid.

 

Moms tillkommer för icke hyresgäst eller vid parkering utanför närområde

Är du inte hyresgäst hos Karlskonahem och önskar hyra parkeringsplats, d.v.s. man hyr ingen bostad, får man alltid betala moms på parkeringsplatsen. Momstillägg med 25 % tillkommer. Anledningen till att du får betala moms är den momslagstiftning som finns.

Är du hyresgäst och hyr en parkeringsplats som inte ligger i närområdet där du bor tillkommer 25% moms på månadshyran.

 

Kundservice

Ring eller maila kundservice så hjälper vi dig så fort vi kan.

 

Kontakta vår kundservice
Våra medarbetare
Vanliga frågor och svar

Gör en felanmälan

Din felanmälan gör du på Mina sidor.
Störning eller akut felanmälan efter stängningstid? Ring 0455-227 17

Frågor och svar