Gå direkt till huvudinnehåll

Kakor

Kakor

Denna webbplats använder "kakor." Du kan välja att godkänna att kakor används under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”. Kakor används för att samla in statistik och kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats. Du kan i inställningarna för din browser själv ange om du accepterar att kakor placeras hos dig eller inte. Du kan även när som helst i browserinställningarna välja att ta bort kakor som har placerats hos dig.

 

Google Analytics

Google Analytics används för att analysera användningen av Karlskronahems webbsidor. Google Analytics genererar statistik och annan information om webbsidebesök med hjälp av cookies som lagras på användarens dator. Informationen som genereras i samband med våra webbsidor används för att skapa rapporter om beteende vid besök på webbsidan. Google sparar och använder data. Googles sekretesspolicy hittar du på: http://www.google.com/privacypolicy.html.

 

IP-adress

När du besöker den här webbplatsen registreras din IP-adress automatiskt och den används sedan för att mäta besöksfrekvens och statistik på webbplatsen. IP-adressen sparas inte på individnivå. Karlskronahem samlar inte på annat sätt in personuppgifter om dig via den här webbplatsen.

Kundservice

Ring eller maila kundservice så hjälper vi dig så fort vi kan.

 

Kontakta vår kundservice
Våra medarbetare
Vanliga frågor och svar

Gör en felanmälan

Din felanmälan gör du på Mina sidor.
Störning eller akut felanmälan efter stängningstid? Ring 0455-227 17