Gå direkt till huvudinnehåll

Karlskronahem och Victoriahem välkomnar barn och ungdomar till sommaraktiviteter

Datum: 2022-06-13

Karlskronahem och Victoriahem välkomnar barn och ungdomar till sommaraktiviteter i Kungsmarken

I sommar välkomnas barn och ungdomar till Kungsmarken för idrott och träning. Här bjuds på möjlighet att spela bland annat fotboll, handboll och basket.

Med start den 22 juni är barn och ungdomar mellan 10 och 16 år välkomna att prova på och träna olika idrotter i Kungsmarken. Här finns möjlighet att bland annat spela fotboll, handboll och basket under ledning av IFK Karlskrona. Upplägget är en fortsättning från förra året med syfte att skapa en meningsfull och rolig sommar för unga i området.

Samverkan för trivsel och gemenskap
Bakom satsningen står Karlskronahem och Victoriahem som samverkar i sitt bosociala arbete för att skapa trivsel och gemenskap i Mellanstaden.

Det känns jättekul att vi även denna sommar kan ordna aktiviteter för barn och ungdomar i kommunen, säger Boel Petersson, områdeschef för Victoriahem i Karlskrona. Att dessutom göra det tillsammans med Karlskronahem och IFK Karlskrona är väldigt roligt. Vi hoppas på bra väder och stor uppslutning av ungdomar hela sommaren!

Det är viktigt att vi som bostadsbolag arbetar tillsammans och långsiktigt i våra områden, fortsätter Rasmus Rasmussen, vd på Karlskronahem. I satsningen erbjuder vi fritidsaktiviteter för sommarlovslediga men väcker förhoppningsvis också ett idrottsintresse och föreningsengagemang på längre sikt.

Aktiviteterna är kostnadsfria och kräver ingen anmälan. Projektledare är IFK Karlskronas handbollsprofil Flamur Gerbeshi med stöd av Fidan Geirbeshi, Mata Höglund med flera. 

Här hittar du programmet.

Kundservice

Ring eller maila kundservice så hjälper vi dig så fort vi kan.

 

Kontakta vår kundservice
Våra medarbetare
Vanliga frågor och svar

Gör en felanmälan

Din felanmälan gör du på Mina sidor.
Störning eller akut felanmälan efter stängningstid? Ring 0455-227 17

Frågor och svar